tysklands-flagga.pngTYSKLAND

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgPÅSKMARKNAD I LÜBECK 30/3-1/4

Vi svenskar är mest bekanta med julmarknaderna i Tyskland men för tyskarna själva är påsken en lika stor högtid att handla under festliga marknadsformer. Stånd med souvenirer, påskpynt, mat och dryck avlöser varandra. Du kan också prova typiska Tyska specialiteter i en aldrig sinande ström.

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgBERLIN - EN STAD FYLLD MED UPPLEVELSER 24-28/5

Det är en glädje att komma till Berlin idag, en av Europas allra mest spännande huvudstäder. Drygt tjugo år efter Berlinmurens fall möter oss en av världens grönaste och modernaste storstäder. Ett pulserande folkliv med människor från hela världen runt Brandenburger Tor och på Unter den Linden. 

Vi besöker även skogsområdet Spreewald som folkgruppen sorberna förvandlat till ett nätverk av kanaler.

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgHANSASTADEN MED ETT MÅNGSIDIGT FÖRFLUTET

STRALSUND & RÜGEN MED STADSFEST 19-22/7

Vi tillbringar några trevliga dagar vid Östersjökusten i landskapet Mecklenburg. Vi bor i den charmiga staden Stralsund som årligen har sin stadsfest Wallenstein Festival. Den pågår under vår vistelse med marknader och parader. Vi besöker Rügen som är Tysklands största ö i Östersjön.

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgFÖRBI PITTORESKA BYAR OCH SOLIGA VINODLINGAR

CYKEL OCH VIN I MOSELDALEN 28/7-3/8

Välkommen med på vår populära cykelresa i den vackra Moseldalen i södra Tyskland. På den här resan njuter vi av goda viner och besöker små trevliga byar längs floden. Under tre dagar kommer vi att cykla korta dagsetapper. En må-bra-resa som du inte kan missa!

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgUPPLEV SAGOLIKA RHENDALEN BÅDE PÅ LAND OCH VATTEN

RHEN - MOSEL MED KRYSSNING 16-22/9

Välkommen med på vår populära resa till Rhen & Mosel. Mosel och Rhen är kanske de mest kända floderna i Tyskland och här finner vi också de mest kända vindistrikten. På den här resan njuter vi av goda viner och besöker små trevliga byar och orter längs de båda floderna.

Läs mer >>

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB