tysklands-flagga.pngTYSKLAND

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgUPPLEV SAGOLIKA RHENDALEN BÅDE PÅ LAND OCH VATTEN

RHEN - MOSEL MED KRYSSNING 16-22/9

Välkommen med på vår populära resa till Rhen & Mosel. Mosel och Rhen är kanske de mest kända floderna i Tyskland och här finner vi också de mest kända vindistrikten. På den här resan njuter vi av goda viner och besöker små trevliga byar och orter längs de båda floderna.

Läs mer >>

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigSCHWERIN & WISMAR JULMARKNAD 29/11-2/12

Den förtrollande gamla staden Schwerin ger rofylldhet och gemytlighet. Julmarknaden sträcker sig runt Rådhustorget och gågatan Mecklenburger Strasse. På julmarknaden i Wismar strosar vi omkring och myser i den gamla svenskstaden med sin sagolika atmosfär.

Läs mer >>

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigROSTOCK JULMARKNAD 30/11-2/12

I den gamla hansastaden Rostock arrangeras årligen norra Tysklands största julmarknad. Hela Gamla stan och Kröpeliner Strasse fylls med mer än 200 försäljningsstånd.

Läs mer >>

 

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigBERLIN JULMARKNAD 6-9/12

Det är under jultid som det glittrar och sprakar som allra mest i staden. Här finns en julmarknad i varje stadsdel, så utbudet är minst sagt stort. Stadens vackra julmarknader garanterar en fantastisk julstämning och bra shopping.

Läs mer >>

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigLÜBECK JULMARKNAD 7-9/12

Den medeltida stadsbilden glittar av juldekorationer.  Lübecks Weihnachtsmarkt är kanske den tyska julmarknaden som är mest känd i Sverige. Den är traditionell med utställare från hela Tyskland.

Läs mer >>

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB