TEATERRESOR 2017

TIPS!

lenaphilipsson.jpgBROLLE I SHOWEN 30/9, 14/10 & 28/10

Brolle är tillbaks i en ny show som utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en rockföreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer. Ja, de kommer till och med vara med på scen.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgLEDIN - SKARPT LÄGE 7/10 & 21/10

Han är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show.  Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgAFTER DARK - THIS IS IT! 14/10, 18/11 & 25/11

”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMIRAKELMUSIKALEN THE BOOK OF MORMON 28/10 & 25/11

I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMamma Mia! The Party 11/11

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu kommer partyt! Räkna med en helkväll för livet, där ingen riktigt vet när eller hur det slutar.

Läs mer >>

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB