TEATERRESOR 2017 & 2018

TIPS!

lenaphilipsson.jpgBROLLE I SHOWEN 14/10 & 28/10

Brolle är tillbaks i en ny show som utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en rockföreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer. Ja, de kommer till och med vara med på scen.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgLEDIN - SKARPT LÄGE 21/10 & 16/12

Han är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show.  Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMIRAKELMUSIKALEN THE BOOK OF MORMON 25/11

I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgAFTER DARK - THIS IS IT! 25/11

”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMACKEN - TV-SERIEN PÅ SCEN 21/4 2018

Överallt vid en väg ligger en mack. Den heter Roys och Rogers bilservice. Dit kommer en gång en man med en vit Opel. Ring mej sen! säger Roy. Annars händer ingenting. Macken ligger där den alltid har legat. Överallt. Och Roy och Roger förblir precis likadana som dom alltid har varit. Precis som alla andra bilreparatörer.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgBROARNA I MADISON COUNTY 22/9 2018

Francesca Johnson, en kvinna från Italien, som gift sig med en amerikansk soldat, bor med sin familj på en gård i Winterset i Iowa. Robert Kincaid arbetar som fotograf för tidningen National Geographic och är i Madison County för att fota de berömda täckta Broarna. Francescas familj är bortrest och Robert stannar till vid hennes hus för att fråga om vägen till den sjunde bron, Roseman Bridge, och här tar en av filmhistoriens mest omtalade kärlekshistorier sin början.

Läs mer >>

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB