TEATERRESOR 2017 & 2018

TIPS!

lenaphilipsson.jpgLEDIN - SKARPT LÄGE 16/12

Han är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show.  Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgGENTLEMANNEN 17/2 2018

Missa inte chansen att se Henrik Dorsin i åtta olika roller i vårens Monty Python-doftande musikal!

En musikalisk, fartfylld och skrattframkallande handbok i kärlek och mord.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgTHE BOOK OF MORMON 17/2 2018

Skratten fortsätter att eka kring China Teatern för Book of Mormon, som dessutom nyss vann svenska humorpriset för Årets Schenshow. I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje,  kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMACKEN - TV-SERIEN PÅ SCEN 21/4 2018

Överallt vid en väg ligger en mack. Den heter Roys och Rogers bilservice. Dit kommer en gång en man med en vit Opel. Ring mej sen! säger Roy. Annars händer ingenting. Macken ligger där den alltid har legat. Överallt. Och Roy och Roger förblir precis likadana som dom alltid har varit. Precis som alla andra bilreparatörer.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgBROARNA I MADISON COUNTY 22/9 2018

Francesca Johnson, en kvinna från Italien, som gift sig med en amerikansk soldat, bor med sin familj på en gård i Winterset i Iowa. Robert Kincaid arbetar som fotograf för tidningen National Geographic och är i Madison County för att fota de berömda täckta Broarna. Francescas familj är bortrest och Robert stannar till vid hennes hus för att fråga om vägen till den sjunde bron, Roseman Bridge, och här tar en av filmhistoriens mest omtalade kärlekshistorier sin början.

Läs mer >>

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB