TEATERRESOR 2018

TIPS!

lenaphilipsson.jpgGENTLEMANNEN 17/2

Missa inte chansen att se Henrik Dorsin i åtta olika roller i vårens Monty Python-doftande musikal!

En musikalisk, fartfylld och skrattframkallande handbok i kärlek och mord.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgTHE BOOK OF MORMON 17/2

Skratten fortsätter att eka kring China Teatern för Book of Mormon, som dessutom nyss vann svenska humorpriset för Årets Schenshow. I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje,  kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgBROLLE I SHOWEN 17/2

Tillsammans med tretton musiker och artister med Brolle i spetsen tar de oss med på en musikalisk resa genom 50-, 60- och 70-talen. Det blir rock, pop, gospel, sång, humor och anekdoter i ett rasande tempo. Idén är att låta publiken lära känna dessa musikgudar under ytan och allt utifrån Brolles personliga perspektiv. Ja, varför har den norrländska artisten så mycket kärlek för amerikansk rockmusik? Kom så får ni se!

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMAMMA MIA, THE PARTY 10/3 & 14/4

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu kommer partyt! Räkna med en helkväll för livet, där ingen riktigt vet när eller hur den slutar.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMACKEN - TV-SERIEN PÅ SCEN 5/5

Överallt vid en väg ligger en mack. Den heter Roys och Rogers bilservice. Dit kommer en gång en man med en vit Opel. Ring mej sen! säger Roy. Annars händer ingenting. Macken ligger där den alltid har legat. Överallt. Och Roy och Roger förblir precis likadana som dom alltid har varit. Precis som alla andra bilreparatörer.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgBROARNA I MADISON COUNTY 22/9

Francesca Johnson, en kvinna från Italien, som gift sig med en amerikansk soldat, bor med sin familj på en gård i Winterset i Iowa. Robert Kincaid arbetar som fotograf för tidningen National Geographic och är i Madison County för att fota de berömda täckta Broarna. Francescas familj är bortrest och Robert stannar till vid hennes hus för att fråga om vägen till den sjunde bron, Roseman Bridge, och här tar en av filmhistoriens mest omtalade kärlekshistorier sin början.

Läs mer >>

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB