sveriges-flagga.pngSVERIGE

pumpor.jpgVACKRA ÖSTERLEN OCH KIVIKS MARKNAD 16-18/7

Österlen bjuder på omväxlande natur med stora slätter, skogar, böljande ängsmark, flacka sandstränder och branta kustklippor. Vi besöker bl a det praktfulla slottet Sofiero, den medeltida borgen Glimmingehus, Tykarpsgrottan samt Kiviks musteri och marknad. Orrefors Kosta Boda får också ett besök. Österlens speciella ljus och landskap kan inte beskrivas utan måste upplevas.

Läs mer >

pumpor.jpgKULTUR I VARJE VÄGSKÄL & HÄRLIGA STRÄNDER

DET GODA LIVE PÅ GOTLAND 20-23/8

Gotland är en mytomspunnen ö med unik natur och levande kultur. Ett exotiskt semesterparadis inom nära räckhåll. Visby har något att erbjuda året om. Inte undra på att Gotland är hela Sveriges älsklingsdestination.

Läs mer >

pumpor.jpgSKÖRDEFEST PÅ ÖLAND 28-30/9

Följ med på en resa till Öland där ”Sveriges skafferi” slår upp dörrarna på vid gavel och lockar till njutning av odlar årets resultat.

Läs mer >

 

pumpor.jpgVÄLKOMNA MED TILL SMÅLANDSJUL PÅ HUSEBY

NORDENS STÖRSTA JULMARKNAD 17-18/11

Möt unikt och genuint hantverkskunande och handla läckerheter av landets bästa småskaliga mathantverkare på Nordens största julmässa. På julmarknaden deltar cirka 170 utställare som ställer ut över hela bruket. En fantastisk och magisk stämning utlovas. Vi besöker även Orrefors Kosta Boda på hemresan.

Läs mer >

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB