Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!


Tips!

NORDEN

pumpor.jpgSKÖRDEFEST PÅ ÖLAND 28-30/9

Följ med på en resa till Öland där ”Sveriges skafferi” slår upp dörrarna på vid gavel och lockar till njutning av odlar årets resultat.

Läs mer >

 

EUROPA

IMG_1203.JPGPRAG, DEN GYLLENE STADEN OCH BERLIN I STÄNDIG FÖRÄNDRING

PRAG & BERLIN 9-14/9   

Bedövande vacker ligger staden vid Moldaus strand och den berättar gärna om årtusendet som gått. Man säger att Prag är en magisk stad, en stad med tragisk och romantisk historia.

Vi besöker även Berlin, staden som pulserar av liv.

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgUPPLEV SAGOLIKA RHENDALEN BÅDE PÅ LAND OCH VATTEN

RHEN - MOSEL MED KRYSSNING 16-22/9

Välkommen med på vår populära resa till Rhen & Mosel. Mosel och Rhen är kanske de mest kända floderna i Tyskland och här finner vi också de mest kända vindistrikten. På den här resan njuter vi av goda viner och besöker små trevliga byar och orter längs de båda floderna.

Läs mer >>

6211.jpg

SOL, BAD, KULTUR OCH AVKOPPLING I ISTRIEN

POREC MED VENEDIG 27/9-8/10  

Här njuter du av en välbevarad stadskärna med vackra byggnader, trånga gränder och mysiga torg. Adriatiska havet bjuder på salta bad i det kristallklara vattnet. Porec är en perfekt utgångspunkt för sol, bad, avkoppling och sevärdheter. Här finner livsnjutaren vad den söker.

Läs mer >>

FLYGRESOR

Obs! Flygresorna bör bokas tidigt.

fontana-di-trevi-kvaell.jpg

ITALIENS HJÄRTA ROM - SORRENTO - CAPRI

MED FLYG & BUSS 13-20/9

På denna resa besöker vi välkända platser som Rom med sina sevärdheter och storstadspuls, intressanta Pompeji, den vackra Sorrentobukten samt natursköna Capri. Har du en gång varit i Italien kommer du alltid att längta tillbaka.

Läs mer >>

101_0120.JPG

VANDRA PÅ MALLORCA MALLORCA - EN KLASSIKER SOM ALLTID ÄR LIKA AKTUELL

MED FLYG & BUSS 16-23/10

Följ med på en vandringsresa där vi kombinerar både nytta och nöje under semestern.  Att vandra är en skön och omväxlande motionsform och du får se sidor av resmålet du aldrig ser från stranden eller poolkanten. Denna kuperade lilla ö i västra Medelhavet erbjuder både vackra vandringar med storslagen och varierande natur och ett mycket rikt kulturliv.

Läs mer >>

TEATER

lenaphilipsson.jpgPETER JÖBACK - SÅ SOM I HIMMELEN 29/9 & 20/10

Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMUSIKALEN GHOST 6/10, 27/10, 17/11 & 1/12

GHOST handlar om New York-paret Molly och Sam som lever ett lyckligt liv tillsammans. Efter en dramatisk händelse förändras plötsligt allt och Sam, fast mellan två världar ställs inför en uppgift där han med hjälp av ett medium Oda Mae, måste hitta ett sätt att skydda Molly.

Läs mer >>


RESEVILLKOR

 

1pdf Allmänna resevillkor

 

1pdf Särskilda resevillkor

 


 

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB