Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!


Tips!

NORDEN

pumpor.jpgÖLANDS SKÖRDEFEST 29/9-1/10 2017

Följ med på en resa till Öland och Sveriges största skördefest! Vi får chans att uppleva den speciella stämning som råder på Öland under dagarna då skördefesten pågår. Det finns mycket att se och ännu mer att göra, smaka på, handla, njuta av och beundra. Affärer, gårdsbutiker, restauranger, krogar och caféer säljer och serverar nyskördade och förädlade läckerheter. Ölands skördefest har något för alla!

Läs mer >

EUROPA

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgUPPLEV SAGOLIKA RHENDALEN BÅDE PÅ LAND OCH HAV

RHEN - MOSEL MED KRYSSNING 17-23/9 2017

Rhen flyter bred och mäktig förbi bl a Rüdesheim som är centrum för vintillverkningen i distriktet Rheingau. Den buteljgröna floden Mosel slingrar sig i serpentiner förbi kända vinorter och branta vinberg. Under vår resa njuter vi av vackra byar med korsvirkeshus, riddarborgar samt vinodlingar i Rhen och Mosels grönskande dalgångar. Följ med och ta del av glädjen, maten och goda viner.

Läs mer >>

IMG_1203.JPGPRAG, DEN GYLLENE STADEN OCH BERLIN I STÄNDIG FÖRÄNDRING 24-29/9 2017  

Bedövande vacker ligger staden vid Moldaus strand och den berättar gärna om årtusendet som gått. Man säger att Prag är en magisk stad, en stad med tragisk och romantisk historia.

Vi besöker även Berlin, staden som pulserar av liv.

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgBERLIN - EN STAD FYLLD MED UPPLEVELSER 12-15/10 2017

Det är en glädje att komma till Berlin idag, en av Europas allra mest spännande huvudstäder. Drygt tjugo år efter Berlinmurens fall möter oss en av världens grönaste och modernaste storstäder. Ett pulserande folkliv med människor från hela världen runt Brandenburger Tor och på Unter den Linden. Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpg

VÅRENS STORA BLOMSTERFEST

HOLLAND MED KEUKENHOF 17-22/4 & 23-28/4 2018

Holland om våren är en fantastisk upplevelse för alla blomsterälskare! Den vackra blomsterparken Keukenhof bjuder oss på en skönhetsupplevelse utan motstycke.  Vi njuter av tulpaner, narcisser, hyacinter och andra vårväxter. Låt drömmen bli sann och följ med till Europas blomsterland nummer ett!

Läs mer >>

FLYGRESOR

Obs! Flygresorna bör bokas tidigt.

fontana-di-trevi-kvaell.jpg

ALLT SOM KONSTÄLSKAREN, DEN HISTORISKT INTRESSERADE OCH LIVSNJUTAREN KAN TÄNKA SIG, TOSCANA MED PISA OCH FLORENS MED FLYG & BUSS 9-14/10 2017

En resa till ett av Italiens mest omskrivna landskap, berömt inte bara för sin sköna natur.  I Toscana finner vi mängder av konst- och kulturskatter från medeltiden och tidigare. Vi äter gott och här produceras högklassiga viner i det kända Chiantidistriktet.

Läs mer >>

TEATER

lenaphilipsson.jpgBROLLE I SHOWEN 14/10 & 28/10

Brolle är tillbaks i en ny show som utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en rockföreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer. Ja, de kommer till och med vara med på scen.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgAFTER DARK - THIS IS IT! 25/11

”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMIRAKELMUSIKALEN THE BOOK OF MORMON 25/11

I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok.

Läs mer >>


RESEVILLKOR

 

1pdf Allmänna resevillkor

 

1pdf Särskilda resevillkor

 


 

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB