Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!


Tips!

NORDEN

pumpor.jpg

DEN VACKRASTE ÖN I DANMARK, BORNHOLM - ÖSTERSJÖNS PÄRLA 3-6/7

Bornholm har många namn och förtjänar också vackra epitet. Här finns skogar, ängar, klippformationer, underbarasandstränder, rundkyrkor och trivsam bebyggelse i de små pittoreska städerna.

Läs mer >

pumpor.jpg

HURTIGRUTEN MED ATLANTERHAVSVEIEN 4-8/8

En av höjdpunkterna på resan är Atlanterhavsveien som sammanlänkar de små kustsamhällena mellan Molde och Kristiansund. Den är inte lång men väl spektakulär, kulturminnesmärkt och utsedd till århundradets byggnadsverk i Norge samt världens vackraste bilväg.  En underbar resa med otroliga naturupplevelser som alla borde uppleva. Välkommen med!

Läs mer >

EUROPA

Berninaexpressen-(14).JPG

EN HÄNFÖRANDE TÅGRESA GENOM ALPVÄRLDEN BLANDAT MED DOFTER OCH FÄRG- PRAKT, ALPERNA MED BERNINA-EXPRESSEN OCH MAINAU 18-25/8

Följ med och njut av en hänförande tågresa med klassiska Bernina-Expressen genom den schweiziska alpvärlden. Turen tar oss genom hissnande bergspass, förbi glaciärer, snötäckta toppar och grönskande dalar. Till höjdpunkterna hör även besöket på Lennart Bernadottes fantastiska blomsterparadis Mainau vid Bodensjön.

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgMUSIKENS OCH KONSTENS HUVUDSTAD, WIEN 27/8-2/9

I Wien finner vi en fantastisk arkitektur och staden andas 1800-tals romantik så som Spanska ridskolan och wienervals.  Wien har åldrats med värdighet och vårdar sina traditioner väl samtidigt som det är en mångkulturell världsstad. Dessutom finns shopping för alla smaker samt ett hett och varierat nöjesliv. Wien är en stad att uppleva med alla sinnen!

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgUPPLEV SAGOLIKA RHENDALEN BÅDE PÅ LAND OCH HAV

RHEN - MOSEL MED KRYSSNING 17-23/9

Rhen flyter bred och mäktig förbi bl a Rüdesheim som är centrum för vintillverkningen i distriktet Rheingau. Den buteljgröna floden Mosel slingrar sig i serpentiner förbi kända vinorter och branta vinberg. Under vår resa njuter vi av vackra byar med korsvirkeshus, riddarborgar samt vinodlingar i Rhen och Mosels grönskande dalgångar. Följ med och ta del av glädjen, maten och goda viner.

Läs mer >>

FLYGRESOR

Obs! Flygresorna bör bokas tidigt.

Rmosel

UPPLEV HISTORIA, KULTUR OCH NÖJESLIV I KATALONIENS HJÄRTA

BARCELONA MED FLYG & BUSS 11-15/9

Kataloniens myllrande huvudstad med sitt breda utbud attraherar många. Ett historiskt arv, spännande arkitektur och stora konstnärer, mode, shopping, kultur, förstklassiga restauranger, annorlunda barer och långa, härliga sandstränder. En vänlig och öppen stad som man gärna återkommer till!

Läs mer om resan i sep >>

6211.jpgCHARMIGA LISSABON OCH PORTUGALS RIVIERA ALGARVE

MED FLYG & BUSS 12-21/10

I Lissabon upplever vi i de gamla stadsdelarna en tidlös skönhet i husens handmålade kakelväggar, balkongernas smide och de trånga grändernas charm. Längs affärs- och paradgatan Avenida da Liberdade möter vi som kontrast det moderna Lissabon. På den soldränkta Algarvekusten breder den 16 mil långa stranden ut sig och längs den ligger charmiga städer och samhällen som ett pärlband.

Läs mer >>

TEATER

lenaphilipsson.jpgBROLLE I SHOWEN 30/9, 14/10 & 28/10

Brolle är tillbaks i en ny show som utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en rockföreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer. Ja, de kommer till och med vara med på scen.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgAFTER DARK - THIS IS IT! 14/10 & 25/11

”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMIRAKELMUSIKALEN THE BOOK OF MORMON 28/10 & 25/11

I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok.

Läs mer >>


RESEVILLKOR

 

1pdf Allmänna resevillkor

 

1pdf Särskilda resevillkor

 


 

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB