Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!


Tips!

NORDEN

pumpor.jpgVACKRA ÖSTERLEN OCH KIVIKS MARKNAD 16-18/7

Österlen bjuder på omväxlande natur med stora slätter, skogar, böljande ängsmark, flacka sandstränder och branta kustklippor. Vi besöker bl a det praktfulla slottet Sofiero, den medeltida borgen Glimmingehus, Tykarpsgrottan samt Kiviks musteri och marknad. Orrefors Kosta Boda får också ett besök. Österlens speciella ljus och landskap kan inte beskrivas utan måste upplevas.

Läs mer >

pumpor.jpg

UPPLEV DET MÄKTIGA LANDSKAPET LÄNGS NORGES KUST,

HURTIGRUTEN & NORSKA FJORDAR MED ATLANTERHAVSVEIEN 28/7-1/8

En av höjdpunkterna är Atlanterhavsveien som sammanlänkar de små kustsamhällena mellan Molde och Kristiansund. Få länder i Europa har en sådan fascinerande natur som Norge. Resan går genom Gudbrandsdalen ”The Golden Route” med sin trolska natur med höga berg, vackra dalgångar, porlande vattenfall och vilda forsar.  Under vår resa får vi uppleva ”världens vackraste sjöresa” med Hurtigruten. På slingrande vägar fortsätter resan på Norges kanske mest kända vägsträcka - Trollstigen. Läs mer >

pumpor.jpg

DET FINNS INGEN PLATS SOM I MIDNATTSSOLENS FÖRTROLLADE LAND

ÖSTERBOTTEN MED ROVANIEMI 4-10/8 2018

I Rovaniemi bjuds vi på flera kulturskatter såsom rundtur med lokalguide i stan, Arktikum med Lapplands museum samt besök på Norvajärvi mausoleum. Vi besöker även ”julgubben” i hans verkstad i Santa Claus Village.  Följ med på en förtrollande och sagolikt vacker resa till det magiska och mytomspunna finska Lappland.

Läs mer >

EUROPA

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgHANSASTADEN MED ETT MÅNGSIDIGT FÖRFLUTET

STRALSUND & RÜGEN MED STADSFEST 19-22/7

Vi tillbringar några trevliga dagar vid Östersjökusten i landskapet Mecklenburg. Vi bor i den charmiga staden Stralsund som årligen har sin stadsfest Wallenstein Festival. Den pågår under vår vistelse med marknader och parader. Vi besöker Rügen som är Tysklands största ö i Östersjön.

Läs mer >>

Berninaexpressen-(14).JPG

WIEN - MUSIKENS OCH KONSTENS HUVUDSTAD 25-31/8  

Wien är en stad att uppleva med alla sinnen! Få städer är så starkt förknippade med sin cafékultur som Wien och ett cafébesök är ett måste. Ingen annanstans hittar du godare Apfelstrudel eller Sachertårta. I Wien finner vi en fantastisk arkitektur och staden andas 1800-tals romantik så som Spanska ridskolan och wienervals. Mozart, Beethoven och flera andra kända kompositörer skapade sina mest berömda verk i staden.

Läs mer >>

Sacre-Coeur-original-4421.jpg

HISTORIA OCH LIVSÖDEN KOMBINERAT MED VACKER NATUR, ARKITEKTUR OCH KONST

NORMANDIE - EN HISTORISK RESA 4-12/9

Vi besöker landstigningsstränder, luftlandsättningsplatser och de i dag närmast kultförklarade platserna Ste Mère Église, Arromanches och Pegasus Bridge i Benouville. Vi studerar slaget om Normandie och besöker den amerikanska kyrkogården i Colleville sur Mer (Omaha Beach) samt flera olika muséer. Med i programmet finns också ett besök på det världsberömda ”tapetmuséet” i Bayeux.

Läs mer >>

FLYGRESOR

Obs! Flygresorna bör bokas tidigt.

fontana-di-trevi-kvaell.jpg

ITALIENS HJÄRTA ROM - SORRENTO - CAPRI

MED FLYG & BUSS 13-20/9

På denna resa besöker vi välkända platser som Rom med sina sevärdheter och storstadspuls, intressanta Pompeji, den vackra Sorrentobukten samt natursköna Capri. Har du en gång varit i Italien kommer du alltid att längta tillbaka.

Läs mer >>

101_0120.JPG

VANDRA PÅ MALLORCA MALLORCA - EN KLASSIKER SOM ALLTID ÄR LIKA AKTUELL

MED FLYG & BUSS 16-23/10

Följ med på en vandringsresa där vi kombinerar både nytta och nöje under semestern.  Att vandra är en skön och omväxlande motionsform och du får se sidor av resmålet du aldrig ser från stranden eller poolkanten. Denna kuperade lilla ö i västra Medelhavet erbjuder både vackra vandringar med storslagen och varierande natur och ett mycket rikt kulturliv.

Läs mer >>

6211.jpgMADEIRA - ATLANTENS PÄRLA

MED FLYG & BUSS 3-10/11

Res med oss till den gröna ön Madeira i Atlanten och upplev stadsvandring i Funchal, levadavandring och spännande utflykter. Vackra och intressanta Maderia erbjuder en storslagen natur med rik blomsterprakt och underbara vyer.

Läs mer >>

TEATER

lenaphilipsson.jpgPETER JÖBACK - SÅ SOM I HIMMELEN 29/9, 6/10 & 20/10

Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgMUSIKALEN GHOST 6/10, 27/10, 17/11 & 1/12

GHOST handlar om New York-paret Molly och Sam som lever ett lyckligt liv tillsammans. Efter en dramatisk händelse förändras plötsligt allt och Sam, fast mellan två världar ställs inför en uppgift där han med hjälp av ett medium Oda Mae, måste hitta ett sätt att skydda Molly.

Läs mer >>


RESEVILLKOR

 

1pdf Allmänna resevillkor

 

1pdf Särskilda resevillkor

 


 

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB