Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!


Tips!

NORDEN

pumpor.jpgSMÅLANDSJUL PÅ HUSEBY

NORDENS STÖRSTA JULMARKNAD 17-18/11

Möt unikt och genuint hantverkskunande och handla läckerheter av landets bästa småskaliga mathantverkare på Nordens största julmässa. På julmarknaden deltar cirka 170 utställare som ställer ut över hela bruket. En fantastisk och magisk stämning utlovas.
Vi besöker även Orrefors Kosta Boda på hemresan.

Läs mer >

EUROPA

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigSCHWERIN & WISMAR JULMARKNAD 29/11-2/12

Den förtrollande gamla staden Schwerin ger rofylldhet och gemytlighet. Julmarknaden sträcker sig runt Rådhustorget och gågatan Mecklenburger Strasse. På julmarknaden i Wismar strosar vi omkring och myser i den gamla svenskstaden med sin sagolika atmosfär.

Läs mer >>

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigROSTOCK JULMARKNAD 30/11-2/12

I den gamla hansastaden Rostock arrangeras årligen norra Tysklands största julmarknad. Hela Gamla stan och Kröpeliner Strasse fylls med mer än 200 försäljningsstånd.

Läs mer >>

 

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigBERLIN JULMARKNAD 6-9/12

Det är under jultid som det glittrar och sprakar som allra mest i staden. Här finns en julmarknad i varje stadsdel, så utbudet är minst sagt stort. Stadens vackra julmarknader garanterar en fantastisk julstämning och bra shopping.

Läs mer >>

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigLÜBECK JULMARKNAD 7-9/12

Den medeltida stadsbilden glittar av juldekorationer.  Lübecks Weihnachtsmarkt är kanske den tyska julmarknaden som är mest känd i Sverige. Den är traditionell med utställare från hela Tyskland.

Läs mer >>

 

TEATER

lenaphilipsson.jpgMUSIKALEN GHOST 27/10, 17/11 & 1/12

GHOST handlar om New York-paret Molly och Sam som lever ett lyckligt liv tillsammans. Efter en dramatisk händelse förändras plötsligt allt och Sam, fast mellan två världar ställs inför en uppgift där han med hjälp av ett medium Oda Mae, måste hitta ett sätt att skydda Molly.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgPETER JÖBACK - SÅ SOM I HIMMELEN 17/11

Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

Läs mer >>


RESEVILLKOR

 

1pdf Allmänna resevillkor

 

1pdf Särskilda resevillkor

 


 

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB