Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!


Tips!

NORDEN

pumpor.jpgSKAGEN 15-17/5 2018

Vi kommer att uppleva Skagen med dess härliga miljö, grenen där de två haven Kattegatt och Skagerack möts, pulserande hamnliv och danskt gemyt.  Välkommen med på en resa till ”lysets land” på norra Jylland.

Läs mer >

pumpor.jpg

UPPLEV DET MÄKTIGA LANDSKAPET LÄNGS NORGES KUST,

HURTIGRUTEN & NORSKA FJORDAR MED ATLANTERHAVSVEIEN 28/7-1/8 2018

En av höjdpunkterna är Atlanterhavsveien som sammanlänkar de små kustsamhällena mellan Molde och Kristiansund. Få länder i Europa har en sådan fascinerande natur som Norge. Resan går genom Gudbrandsdalen ”The Golden Route” med sin trolska natur med höga berg, vackra dalgångar, porlande vattenfall och vilda forsar.  Under vår resa får vi uppleva ”världens vackraste sjöresa” med Hurtigruten. På slingrande vägar fortsätter resan på Norges kanske mest kända vägsträcka - Trollstigen. Läs mer >

EUROPA

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpg

VÅRENS STORA BLOMSTERFEST

HOLLAND MED KEUKENHOF 17-22/4 & 23-28/4 2018

Holland om våren är en fantastisk upplevelse för alla blomsterälskare! Den vackra blomsterparken Keukenhof bjuder oss på en skönhetsupplevelse utan motstycke.  Vi njuter av tulpaner, narcisser, hyacinter och andra vårväxter. Låt drömmen bli sann och följ med till Europas blomsterland nummer ett!

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgBERLIN - EN STAD FYLLD MED UPPLEVELSER 24-28/5 2018

Det är en glädje att komma till Berlin idag, en av Europas allra mest spännande huvudstäder. Drygt tjugo år efter Berlinmurens fall möter oss en av världens grönaste och modernaste storstäder. Ett pulserande folkliv med människor från hela världen runt Brandenburger Tor och på Unter den Linden. 

Vi besöker även skogsområdet Spreewald som folkgruppen sorberna förvandlat till ett nätverk av kanaler.

Läs mer >>

FLYGRESOR

Obs! Flygresorna bör bokas tidigt.

6211.jpgWHISKYRESA I SAGOLIK MILJÖ, SKOTTLAND

MED FLYG & BUSS 10-15/5 2018

Skottland är ett mäktigt land med oslagbar natur. Vi smakar på whiskydestilleriernas värmande utbud samt lär känna landets sevärdheter, historia och kultur. Vi kommer även få se lite av huvudstaden Edinburghs historia och charm. Följ med oss på vår whiskyresa till Skottland och få ett minne för livet.

Läs mer >>

TEATER

lenaphilipsson.jpgAFTER DARK - THIS IS IT! 16/12 - NYTT DATUM

”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgLEDIN - SKARPT LÄGE 16/12 - NYTT DATUM

Han är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show.  Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Läs mer >>


RESEVILLKOR

 

1pdf Allmänna resevillkor

 

1pdf Särskilda resevillkor

 


 

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB