osterrikes-flagga.pngÖSTERRIKE

 

Berninaexpressen-(14).JPG

MÅ-BRA-RESA MED ALL INCLUSIVE KIRCHBERG - TYROLEN - ÖSTERRIKE 5-11/8

MED FLYG & BUSS  

I år erbjuder vi en resa till det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike. Här bjuds vi på fina upplevelser i ett landskap med pittoreska byar som ligger naturskönt mellan alptoppar och imponerande berg.  Följ med oss på härliga upplevelser i Tyrolen! En resa med avkoppling samt intressanta utflykter. På vårt hotell har vi all inclusive under eftermiddagarna.

Läs mer >>

Berninaexpressen-(14).JPG

EN HÄNFÖRANDE TÅGRESA GENOM ALPVÄRLDEN BLANDAT MED DOFTER OCH FÄRG- PRAKT, ALPERNA MED BERNINA-EXPRESSEN OCH MAINAU 17-24/8  

Följ med och njut av en hänförande tågresa med klassiska Bernina-Expressen genom den schweiziska alpvärlden. Turen tar oss genom hissnande bergspass, förbi glaciärer, snötäckta toppar och grönskande dalar. Till höjdpunkterna hör även besöket på Lennart Bernadottes fantastiska blomsterparadis Mainau vid Bodensjön.

Läs mer >>

Berninaexpressen-(14).JPG

WIEN - MUSIKENS OCH KONSTENS HUVUDSTAD 25-31/8  

Wien är en stad att uppleva med alla sinnen! Få städer är så starkt förknippade med sin cafékultur som Wien och ett cafébesök är ett måste. Ingen annanstans hittar du godare Apfelstrudel eller Sachertårta. I Wien finner vi en fantastisk arkitektur och staden andas 1800-tals romantik så som Spanska ridskolan och wienervals. Mozart, Beethoven och flera andra kända kompositörer skapade sina mest berömda verk i staden.

Läs mer >>

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB