~ NORDEN 2017 ~

"Att resa är att leva"

Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!

 

Tips!

pumpor.jpg

VACKRA ÖSTERLEN OCH KIVIKS MARKNAD 17-19/7

Vi gör en resa till vackra Österlen. Österlen bjuder på omväxlande natur med stora slätter, skogar, böljande ängsmark, flacka sandstränder och branta kustklippor. Vi besöker bl a det praktfulla slottet Sofiero, den medeltida borgen Glimmingehus, Tykarpsgrottan samt Kiviks musteri och marknad. Orrefors Kosta Boda får också ett besök. Österlens speciella ljus och landskap kan inte beskrivas utan måste upplevas.

Läs mer >

pumpor.jpg

UPPLEV TVÅ NORDISKA HUVUDSTÄDER,

KRYSSNING OSLO - KÖPENHAMN - OSLO 11-13/9

Ta en paus i vardagen och följ med på en avkopplande kryssning med DFDS Seaways moderna kryssningsfartyg där vi upplever både Oslo och Köpenhamn.

Läs mer >

pumpor.jpgÖLANDS SKÖRDEFEST 29/9-1/10

Följ med på en resa till Öland och Sveriges största skördefest! Vi får chans att uppleva den speciella stämning som råder på Öland under dagarna då skördefesten pågår. Det finns mycket att se och ännu mer att göra, smaka på, handla, njuta av och beundra. Affärer, gårdsbutiker, restauranger, krogar och caféer säljer och serverar nyskördade och förädlade läckerheter. Ölands skördefest har något för alla!

Läs mer >

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB