jul klocka spegelvändJULRESORjul klocka

2017

Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!


 

Hamburg-Weinachtsmarkt-foto-Lindha-W-Gustavsson.jpgHAMBURG-STADE JULMARKNAD 30/11-3/12 

Miljonstaden Hamburg sjuder av liv och shoppingglädje. En populär stad med många julmarknader som breder ut sig i centrum. Marknaderna kompletterar stadens rika utbud av välfyllda varuhus, charmiga små butiker och butiker av det mer exklusiva slaget.

Läs mer >>

 

940ROSTOCK JULMARKNAD 1-3/12

Upplev norra Tysklands största julmarknad i Hansastaden Rostock.  Här finner vi ett brett traditionellt utbud med allt från hantverk, julattraktioner, Glühwein, doften av kanderade äpplen samt många lokala kulinariska specialiteter som Rostocker Rauchwurst och Warnemünder Räucherfleisch.

Läs mer >>

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigBERLIN JULMARKNAD 7-10/12

Det är under jultid som det glittrar och sprakar som allra mest i staden. Här finns en julmarknad i varje stadsdel, så utbudet är minst sagt stort. Stadens vackra julmarknader garanterar en fantastisk julstämning och bra shopping.

Läs mer >>

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigLÜBECK JULMARKNAD 8-10/12

Den medeltida stadsbilden glittar av juldekorationer.  Lübecks Weihnachtsmarkt är kanske den tyska julmarknaden som är mest känd i Sverige. Den är traditionell med utställare från hela Tyskland.

Läs mer >>

 

JulgranJulgranJulgranJulgranJulgran

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB