jul klocka spegelvändJULRESORjul klocka

2018

Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!


weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigSCHWERIN & WISMAR JULMARKNAD 29/11-2/12

Den förtrollande gamla staden Schwerin ger rofylldhet och gemytlighet. Julmarknaden sträcker sig runt Rådhustorget och gågatan Mecklenburger Strasse. På julmarknaden i Wismar strosar vi omkring och myser i den gamla svenskstaden med sin sagolika atmosfär.

Läs mer >>

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigROSTOCK JULMARKNAD 30/11-2/12

I den gamla hansastaden Rostock arrangeras årligen norra Tysklands största julmarknad. Hela Gamla stan och Kröpeliner Strasse fylls med mer än 200 försäljningsstånd.

Läs mer >>

 

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigBERLIN JULMARKNAD 6-9/12

Det är under jultid som det glittrar och sprakar som allra mest i staden. Här finns en julmarknad i varje stadsdel, så utbudet är minst sagt stort. Stadens vackra julmarknader garanterar en fantastisk julstämning och bra shopping.

Läs mer >>

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigLÜBECK JULMARKNAD 7-9/12

Den medeltida stadsbilden glittar av juldekorationer.  Lübecks Weihnachtsmarkt är kanske den tyska julmarknaden som är mest känd i Sverige. Den är traditionell med utställare från hela Tyskland.

Läs mer >>

 

JulgranJulgranJulgranJulgranJulgran

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB