KOMBINERADE FLYG- OCH BUSSRESOR

2017

fontana-di-trevi-kvaell.jpg

ITALIENS HJÄRTA - ROM, SORRENTO OCH CAPRI

MED FLYG & BUSS 5-12/9

På denna resa besöker vi välkända platser som Rom med sina sevärdheter och storstadspuls, intressanta Pompeji, den vackra Sorrentobukten samt natursköna Capri.

Läs mer >>

101_0120.JPGUPPLEV HISTORIA, KULTUR OCH NÖJESLIV I KATALONIENS HJÄRTA

BARCELONA MED FLYG & BUSS 11-15/9

Kataloniens myllrande huvudstad med sitt breda utbud attraherar många. Ett historiskt arv, spännande arkitektur och stora konstnärer, mode, shopping, kultur, förstklassiga restauranger, annorlunda barer och långa, härliga sandstränder. En vänlig och öppen stad som man gärna återkommer till!

Läs mer om resan i sep >>

6211.jpg

KRISTALLKLART BADVATTEN OCH EN MEDELTIDA STADSKÄRNA

POREC MED VENEDIG MED FLYG & BUSS 23-30/9

Här njuter du av en välbevarad stadskärna med vackra byggnader, trånga gränder och mysiga torg. Adriatiska havet bjuder på salta bad i det kristallklara vattnet. Porec är en perfekt utgångspunkt för sol, bad, avkoppling och sevärdheter. Här finner livsnjutaren vad den söker.

Läs mer >>

fontana-di-trevi-kvaell.jpg

VANDRA LÄNGS MED VACKRA SORRENTO- & AMALFIKUSTEN

MED FLYG & BUSS 25/9-2/10

Söder om Neapel ligger vackra Sorrento och Amalfikusten känd för sin skönhet och den vidunderliga utsikten över Neapelbukten. Här finns flera av Italiens finaste vandringsleder och under fyra dagar vandrar vi bl a på Capri och på den välkända ”Gudarnas stig”. Vandringslederna är medelsvåra.

Läs mer >>

6211.jpgCHARMIGA LISSABON OCH PORTUGALS RIVIERA ALGARVE

MED FLYG & BUSS 12-21/10

I Lissabon upplever vi i de gamla stadsdelarna en tidlös skönhet i husens handmålade kakelväggar, balkongernas smide och de trånga grändernas charm. Längs affärs- och paradgatan Avenida da Liberdade möter vi som kontrast det moderna Lissabon. På den soldränkta Algarvekusten breder den 16 mil långa stranden ut sig och längs den ligger charmiga städer och samhällen som ett pärlband.

Läs mer >>

Obs! Flygresorna bör bokas tidigt.

Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB