Danmark/Köpenhamn/Öresundsbronreims katedralen notre dameTulpanerGeiranger-(3).jpgToscana/PisaTyskland/Stralsund & RügenBremenKryssning

~ 2018 ~

Längtar du efter att resa?

Följ din längtan!

Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!

  Tips!

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgFÖRBI PITTORESKA BYAR OCH SOLIGA VINODLINGAR

CYKEL OCH VIN I MOSELDALEN 28/7-3/8

Välkommen med på vår populära cykelresa i den vackra Moseldalen i södra Tyskland. På den här resan njuter vi av goda viner och besöker små trevliga byar längs floden. Under tre dagar kommer vi att cykla korta dagsetapper. En må-bra-resa som du inte kan missa!

Läs mer >>

Berninaexpressen-(14).JPG

EN HÄNFÖRANDE TÅGRESA GENOM ALPVÄRLDEN BLANDAT MED DOFTER OCH FÄRG- PRAKT, ALPERNA MED BERNINA-EXPRESSEN OCH MAINAU 17-24/8  

Följ med och njut av en hänförande tågresa med klassiska Bernina-Expressen genom den schweiziska alpvärlden. Turen tar oss genom hissnande bergspass, förbi glaciärer, snötäckta toppar och grönskande dalar. Till höjdpunkterna hör även besöket på Lennart Bernadottes fantastiska blomsterparadis Mainau vid Bodensjön.

Läs mer >>

Warszawa-Foto-Polish-Tourist-Organisation-p0000000485.jpgSPÄNNANDE POLEN - ETT AV EUROPAS STÖRSTA LÄNDER

WARSZAWA - KRAKOW - WROCLAW 2-8/9   

Välkommen med på en intressant rundresa i ett land som har förändrats och utvecklats mycket de senaste åren. Huvudstaden Warszawa har utvecklats till en europeisk storstad och den forna huvudstaden Krakow är en sagostad med mycket kultur.  Följ med på en resa i tid och rum som både är vacker, intressant och tänkvärd.

Läs mer >>

IMG_1203.JPGPRAG, DEN GYLLENE STADEN OCH BERLIN I STÄNDIG FÖRÄNDRING

PRAG & BERLIN 9-14/9   

Bedövande vacker ligger staden vid Moldaus strand och den berättar gärna om årtusendet som gått. Man säger att Prag är en magisk stad, en stad med tragisk och romantisk historia.

Vi besöker även Berlin, staden som pulserar av liv.

Läs mer >>

packa-resvaeska.JPGResväska roeda-resvaeskor.jpg

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB