Danmark/Köpenhamn/Öresundsbronreims katedralen notre dameTulpanerGeiranger-(3).jpgToscana/PisaTyskland/Stralsund & RügenBremenKryssning

~ 2017 ~

Längtar du efter att resa?

Följ din längtan!

Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!

  Tips!

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgHANSASTADEN MED ETT MÅNGSIDIGT FÖRFLUTET

STRALSUND & RÜGEN MED STADSFEST 20-23/7

Vi bor i den charmiga staden Stralsund som årligen har sin stadsfest Wallenstein Festival. Den pågår under vår vistelse med marknader och parader.  Vi besöker Rügen som är Tysklands största ö i Östersjön.

Läs mer >>

Sacre-Coeur-original-4421.jpgHISTORIA OCH LIVSÖDEN KOMBINERAT MED VACKER NATUR, ARKITEKTUR OCH KONST

NORMANDIE - EN HISORISK RESA 1-9/9 

Området är kanske främst känt på grund av 2:a världskriget och D-dagen (Operation Overlord), då de allierade den 6 juni 1944 gjorde den berömda landstigningen i Normandie. Men förutom det finns också vacker natur, spännande arkitektur och mycket konst. Normandie är även känt för sin Camembert och Calvados.

Läs mer >>

Sacre-Coeur-original-4421.jpgFRANSKA VINRESANS ABC

ALSACE, BOURGOGNE & CHAMPAGNE 16-23/9 

Franska vinresans ABC är resan för livsnjutaren och vinintresserade. Vi åker utmed ”Route du vin” i Alsace genom små vinbyar med blomstersmyckade korsvirkeshus. Vi besöker sedan Bourgogne med sitt rika kulturarv. Ett område som framställer några utav Frankrikes bästa viner. Vi avslutar med ett besök i Reims där vi kan smaka av den lyxiga, goda och bubblande champagnen.

Läs mer >>

Sacre-Coeur-original-4421.jpgSOLSÄKRA ISTRIEN

ISTRIEN OCH POREC MED BUSS 28/9-9/10

Här njuter du av en välbevarad stadskärna med vackra byggnader, trånga gränder och mysiga torg. Adriatiska havet bjuder på salta bad i det kristallklara vattnet. Porec är en perfekt utgångspunkt för sol, bad, avkoppling och sevärdheter. Här finner livsnjutaren vad den söker.

Läs mer >>

packa-resvaeska.JPGResväska roeda-resvaeskor.jpg

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB