BUSSFÖRARE I ÖREBRO 

Är du på jakt efter ett nytt jobb? Tycker du om möten med olika människor och att leverera god service? Då tycker vi att du ska titta hit! Företaget är i en rolig fas med expansion med ökade beställningsuppdrag och skoluppdrag och vi behöver därför förstärka vårt team i Lindbergs Buss i Örebro med fler bussförare!

ANSÖK HÄR

OM TJÄNSTERNA
-4 stycken bussförartjänster på minst 64%, med stora möjligheter till att jobba mer vid behov och under skollov.

-Ett antal behovsanställda bussförare (timmar) för skoluppdrag och beställningsuppdrag

VEM SÖKER VI?
Att arbeta som bussförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Ett positivt bemötande mot såväl kunder och kollegor är en självklarhet för dig.


Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under stora delar av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
- D-körkort
- YKB
- Svenska i tal och skrift
- Gärna några års erfarenhet som bussförare

Hos oss inom Björkskoncernen får du en möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkringar.

MER OM FÖRETAGET
Lindbergs Buss har ca 200 medarbetare och drygt 120 fordon, stationerade i Örebro och kringliggande kommuner. Bolaget bedriver resebyrå, beställningstrafik samt uppdrag åt länstrafiken i Örebro samt ett antal kommuner. Uppdraget omfattar skolbusstrafik och serviceresor (servicelinje, färdtjänst, särskoletransporter och sjukresor).

Företaget är ett av bussbolagen i Björks & Bybergkoncernen. Tillsammans är Björks & Byberg- bolagen idag landets största privatägda aktör i branschen med verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med över 2000 medarbetare och en flotta på cirka 1000 fordon. För oss är ingenting omöjligt! Med det menar vi att vi ser lösningar istället för hinder, vi försöker alltid överträffa kundens förväntningar och vi har alltid en positiv attityd medarbetare emellan och gentemot våra kunder. Vi jobbar med högt uppställda mål som att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare och kundernas förstahandsval för resetjänster.

Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Tillträde sker under augusti månad eller enligt överenskommelse. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor.

 

Lindbergs-Logga-2.jpg

Lindbergs är ett

framstående trafikföretag

som prisvärt, fräscht och säkert

utför linje- och beställningstrafik,

transporter för funktionshindrade

samt egna researrangemang.

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta rekryterande chef Henrik Birath på:
henrik.birath@bjorksbyberg.se eller 0701-87 29 01.

Körkort klass D - Buss.

Varaktighet/Arbetstid 

Deltid
Tillsvidare

Lön

Månadslön

Arbetsgivare

Björks & Byberg AB

Postadress

Glanshammarsvägen 82

703 69 Örebro

Ange referens: Lindbergs

Kontaktpersoner

Affärsutvecklingschef Henrik Birath, 070-187 29 01

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB